Sağlık

Başkan Akdoğan sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu üyeleri ve İş yeri temsilcileriyle birlikte atamaları gerçekleşerek Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görevlerine başlayan sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

HABER: TAHİR ERDEM

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde göreve başlayan sağlıkçılarla biraraya gelen Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sendikanın birliktelik ve hak arama noktasında önemi, sendikamızın faaliyetleri ve kazanımları hakkında bilgiler paylaştı. Karşılıklı görüş alış verişi şeklinde gerçekleşen oturumda Başkan Akdoğan yeni görevlerinin hayırlı olmasını dilerken camiamıza hoş geldiniz diyerek sözlerine devam etti. Akdoğan ayrıca sağlık sektörünün insan hayatı ve sağlığı anlamında kutsal bir alan olduğunu ve bu alanda görev yapmanın onurlu bir uğraş olduğunu ifade etti.

Görev bilincinin en yüksekte olması gereken sektörlerin içerisinde bulunan sağlıkçıların fedakarca, yılmadan, yorulmadan çalışmanın önem taşıdığını ifade eden Akdoğan “Sektörümüzde hizmet etmenin tıpkı bir bayrak yarışına benzediğini, bayrağı yeni teslim alan tüm mesai arkadaşlarımızın daha da başarılı olacağına inanıyorum. Sağlık-Sen olarak meslek hayatları boyunca tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın yanında olduğumuzu, her türlü sorunlarını paylaşabilirler” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu