Siyaset

Başkan A. Adayı Yılmazer’den AK Parti’ye Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yılmazer, Kırıkkale’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığında partilileri ile görüşen Yılmazer, daha sonra Kırıkkale’nin cadde ve sokaklarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

HABER: TAHİR ERDEM

Yılmazer, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özden Temoçin ve son olarak AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatını ziyaret etti.

AK Partili Aday Adayı Yılmazer açıklamasında şu ifadelere yer verdi,

“Kırıkkale’de sabah itibariyle öncelikle AK Parti Kırıkkale İl Başkanımız Sn. Engin Pehlivanlı’yı ziyaret ederek güne başladım. Kendisinin hem İl Başkanlığı görevini tebrik ettim hem de yakın zamanda vefat eden merhum amcası sebebiyle taziyelerimi ilettim. Engin Başkan hem oturduğu koltuğa değer katan hem de gerçek bir AK Parti çizgisinden gelen ve aynı zamanda merhum vekilimiz Alparslan Pehlivanlı’nın da yeğeni. “Ot kökün üstünde biter” der ya atalarımız Engin Başkanımızı da bu söze müteallik gördüm.Kendisine hem içtenliği hem de misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum.

Daha sonra İl Teşkilatımızı ziyaret edip İl Başkan Yardımcılarımızla ve yönetim kurulu üyelerimizle verimli güzel ve salim bir sohbet edip Kırıkkalemize dair konuştuk, fikir teati ettik. İçten karşılamaları, hoşgörülü düşünce ve soruları ve ilgileri ve misafirperverlikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ardından ilçe teşkilatımızı ziyaret edip ilçe sekreterimiz, ilçe başkan yardımcılarımız ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile yine güzel bir hasbihal ettik. Misafirperverlikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Müteakiben İl Kadın Kolları Başkanımız Sn.Özden Temoçin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret edip şehrimize dair güzel bir fikir alış verişinde bulunduk.Misafirperverlikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ve nihai olarak gençlik kollarından beri içinde bulunduğum Partimizin Gençlik kolları teşkilatını ziyaret edip İl Gençlik kolları başkan yardımcılarımızla güzel bir sohbet gerçekleştirdim. Gençlerimize misafirperverlikleri içim çok teşekkür ediyorum.

Kırıkkale’nin cadde ve sokaklarında baba dostlarıyla karşılaştık. Herkesin sıcak ve içten ilgisi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu