Eğitim

Başaran Koleji’nden Mert Atay Gül’e ödül

LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Başaran Koleji öğrencisi Mert Atay Gül, okul yönetimi tarafından ödüllendirildi. Aynı zamanda Gül, 4 yıl boyunca lise eğitimini Başaran Koleji’nde ücretsiz kazanma hakkı da elde etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Başaran Koleji öğrencisi Mert Atay Gül, okul yönetimi tarafından ödüllendirildi. Aynı zamanda Gül, 4 yıl boyunca lise eğitimini Başaran Koleji’nde ücretsiz kazanma hakkı da elde etti.

TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU, 500 TAM PUAN ALDI

Eğitim ve öğretim alanında önemli çalışmalara imza atan Başaran Koleji, Liselere Giriş Sınavı’nda Türkiye birinciliğini elde etti. 8. sınıf öğrencisi Mert Atay Gül, tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı. Başaran Koleji Kurucusu Onur Başaran, Ortaokul Müdürü Ali Doğan, Halkla İlişkiler Sorumlusu Hafize Yıldız, öğrenci Mert Atay Gül, babası Serdar Gül ve okul yönetiminin katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda Başaran Koleji Kurucusu Onur Başaran, Gül’ü başarısından dolayı tebrik etti.

BU SINAVIN KAYBEDENİ YOK

Başaran Koleji olarak kuruldukları günden bugüne önemli başarılara imza attıklarını vurgulayan Başaran Koleji Kurucusu Onur Başaran, “Öncelikle bir eğitimci olarak şunu söylemek istiyorum, emek veren, çaba gösteren tüm öğrenciler başarılı olmuştur. Bu sınavın kaybedeni bizce yok. Bu yaşlarda verilen büyük emeklerin hepsi takdiri hak ediyor. Bu anlamda tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Belki istedikleri hak ettikleri sonucu alamayanlar olabilir ama kimse hayal kırıklığına uğramasın. Önlerinde her şeyin telafi edilebileceği uzun bir lise dönemi var” dedi.

basaran-kolejinden-mert-atay-gule-odul3.jpg

MERT, BUNUN İMKANSIZ OLMADIĞINI GÖSTERDİ

Başaran, “Yine tüm çocuklarımız için gece gündüz demeden emek veren idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve onlar için tüm imkanlarını seferber eden tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencimiz Mert Atay Gül, tüm sorulara doğru cevap vererek, 500 tam puan aldı ve Türkiye birincisi oldu ve ilimizi, okulumuzu gururlandırdı. Kendisini yürekten kutluyorum. Bu başarısının ömür boyu devam etmesini diliyorum. Şunun da altını çizmek istiyorum Mert Başaran’da yetişti, Ortaokul eğitimini 6. Sınıftan itibaren Başaran’da aldı. Arkadaşlar, bu başarı şu anlamda değerli. Mert şunu gösterdi evet yapabiliriz!”

BU BAŞARILAR BİZLERİ MOTİVE EDİYOR

“Sadece çalışmamız ve hedeflerimizi iyi belirlememiz gerek. Başarıya ilham olmak, örnek olmak tüm alt sınıflar için önemli. Mert bunu başardı. Aynı zamanda bu başarılar bizleri de motive ediyor. Şöyle: Başaran Koleji 2017 yılında Ulu Önder Atatürk’ün “Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar” sözlerini kendisine eğitim felsefesi edinerek kurulmuş bir okuldur. Bu söz okulumuzun her yerinde ilk günden beri asılıdır. İşte tam burada bu başarılar geldikçe bırakın yorulmayı çok daha heyecanlanıyor ve çok daha büyük hedefler belirliyoruz. Evet bizde, ilimiz öğrencileri de daha iyilerini yapabilir diyoruz ve bu başarıları tekrarlıyoruz. Kurulduğumuz günden beri ÖSYM’nin yapmış olduğu sınavlarda 3 defa Türkiye’de ilk 50’ye öğrencilerimizi yerleştirdik.”

basaran-kolejinden-mert-atay-gule-odul1.jpg

BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATIYORUZ

“Sporda her alanda büyük başarılar elde ettik; Türkiye şampiyonlukları aldık. Hatta halterde Avrupa şampiyonu olan, dünya şampiyonalarında derece alan öğrencilerimiz ile ilimizi en üst düzeyde temsil ettik. Geçen yıl iki öğrencimiz yine LGS’de 1’er fire vererek Türkiye 1.’liğinin kıyısından döndü ve bu yılda Mert bunu yapmayı başardı. İşte bunlar hep büyük fikirdir. Bizim büyük fikrimiz şu oldu: Bir matematik öğretmeninin Kırıkkale’de tek başına kurmuş olduğu okuldan Türkiye dereceleri çıkar. Bu fikre katkı sağladığı için Mert’e teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Onur Başaran, öğrenci Mert’e okul olarak çeşitli ödüller takdim etti.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x