Balışeyh

Balışeyh’te TOKİ Parkı Vatandaşın Hizmetinde

 Balışeyh ilçesinde TOKİ parkında gerekli çevre düzenlemesi yapıldı. Vatandaşın hizmetine açılan parkta ilk ikramlar, Kaymakam Ali Kaan Tunçer ve Belediye Başkanı Hilmi Şen tarafından yapıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 Balışeyh ilçesinde TOKİ parkında gerekli çevre düzenlemesi yapıldı. Vatandaşın hizmetine açılan parkta ilk ikramlar, Kaymakam Ali Kaan Tunçer ve Belediye Başkanı Hilmi Şen tarafından yapıldı.

ÜCRETSİZ DONDURMA İKRAM ETTİ.

Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesinde, vatandaş odaklı çalışmalar devam ediyor. Gerekli tamir bakım ve çevre düzenlemesinin yapıldığı TOKİ parkı, vatandaşların hizmetine açıldı. Parkta, Balışeyh Gençlik Merkezi tarafından da çocuklara ve ailelerine yönelik etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan Kaymakam Ali Kaan Tunçer ve Belediye Başkanı Hilmi Şen, vatandaşlara ücretsiz dondurma ikram etti.

okuma-jpg2.jpg

KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ YAPILDI

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, “İlçe Gençlik Merkezimizin TOKİ Parkımızda düzenlediği anlamlı etkinliğe katıldık. Kaymakamımız Ali Kaan Tunçer, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Üçler Canatan ile kitap okuma etkinliğinde bizlerde kitaplarımızı okuyarak çocuklarımıza eşlik ettik. Parkımızda ilk ikramlarımızı Kaymakamımızla İlçe Gençlik Müdürümüz ve öğretmenimize yaptık.

okuma-jpg3.jpg

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ

“Balışeyh ilçemizin ilk açık hava yaşam alanını bu vesileyle sizlerin hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Artık parkımızda güvenle zaman geçirebilir, sıcak, soğuk içecekler, dondurma, mısır türevi ürünleri parkımızın içerisinde bulunan işletmemizden temin edebilirsiniz. Bizde boş durmak yok, verilen sözleri tutmak bu kente hizmet etmek var. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x