Balışeyh

Balışeyh’te Kaderine Terk Edilmiş Araçlar Hizmete Kazandırıldı

Balışeyh ilçesi Belediye Başkanı Hilmi Şen, Belediyenin araç envanterinde olan ancak bakımsızlık nedeniyle neredeyse hurdaya dönen yolcu minibüslerini yeniden bakımlarını yaptırdı, halkın hizmetine sundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh ilçesi Belediye Başkanı Hilmi Şen, Belediyenin araç envanterinde olan ancak bakımsızlık nedeniyle neredeyse hurdaya dönen yolcu minibüslerini yeniden bakımlarını yaptırdı, halkın hizmetine sundu.

Balışeyh ilçesi Belediye Başkanı Hilmi Şen, belediyenin envanterinde bulunan ve bakımsızlık nedeniyle neredeyse hurdaya çıkmış olan yolcu minibüslerini yeniden bakım ve onarımdan geçirerek halkın hizmetine sundu. Kırıkkale’ye bağlı Balışeyh ilçesinde yenilikçi adımlar atan Başkan Şen, özellikle Balışeyh-Kırıkkale arası taşımacılık yapan minibüslerin yolcuları rahatsız eden durumlarını iyileştirdi.

Bu kapsamda, minibüslerin koltuklarından tavan ve tabanına kadar kapsamlı bir modifikasyon gerçekleştiren belediye, araçları yeniden hizmete kazandırdı. Başkan Şen, yolcuların konforu ve huzuru için gereken her şeyin yapıldığını belirtti. Balışeyh Belediyesi’nin envanterinde kayıtlı olan ve atıl durumda bulunan üç minibüsün yenilenmesiyle yapılan yolcu taşımacılığı, yöre halkının büyük beğenisini kazandı.

Balışeyh ilçesinde Belediye Minibüslerinin bakımı ile birlikte ulaşım konforunu artırarak, halkın günlük yaşamını kolaylaştırmak amaçlıyor. Belediye Başkanı Hilmi Şen’in öncülüğünde gerçekleştirilen yenilikçi çalışma, yerel yönetimlerin halkın ihtiyaçlarına yönelik çözüm üretme konusundaki kararlılığının bir göstergesi olarak dikkat çekti.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x