Balışeyh

Balışeyh’te Hilmi Şen Farkı

 Balışeyh ilçesinde vatandaş odaklı sorunlar ve talepler çözüme kavuşuyor. Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçe genelinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh ilçesinde vatandaş odaklı sorunlar ve talepler çözüme kavuşuyor. Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçe genelinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

SORUNLARI ÇÖZÜLMÜŞ BİR İLÇE OLACAK

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçenin her alanda sorunlarının çözüme kavuşması amacıyla çalışmasını sürdürüyor. Altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız verdiklerini dile getiren Şen, sosyal ve kültürel alanda da önemli çalışmalar yapmaya hazırlandıklarını vurguladı. Balışeyh için gece gündüz demeden mücadele verdiklerini dile getiren Şen, “İlçemizin her alanda yaşanabilir bir ilçe olması amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

BİZİM BALIŞEYH’E SÖZÜMÜZ VAR

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, “İlçemizin her köşesine ilmek ilmek emek örüyoruz. Adına yakışır bir kent olması için yıllarca hasretini çektiği öz güveni tekrar yakalaması için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim size sözümüz var. Bütün sorunları çözülmüş vatandaşlarımızın daha huzur ve refah içerisinde yaşadığı bir ilçe olma hayalimiz var. İnşallah hızlı şekilde yaptığımız bu hizmetler Balışeyh’i Kırıkkale’nin gözde bir ilçesi yapacaktır” şeklinde konuştu.

Bir 1 kişi görseli olabilir

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x