Balışeyh

Balışeyh’te gece gündüz hizmet var

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, başkanlık görevine geldiği günden itibaren her alanda çalışmalarını sürdürüyor. Balışeyh’in sorunlarına neşter vuran Şen, “Biz Balışeyh’e sevdalıyız” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, başkanlık görevine geldiği günden itibaren her alanda çalışmalarını sürdürüyor. Balışeyh’in sorunlarına neşter vuran Şen, “Biz Balışeyh’e sevdalıyız” dedi.

EKİPLERİYLE BİRLİKTE GECE GÜNDÜZ SAHADA

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Balışeyh’in yeni Belediye Başkanı olan Hilmi Şen, ilçede sağladığı birlik ve beraberlikle herkesin takdirini toplamaya devam ediyor. Kısa sürede yaptığı büyük hizmetlerle halkın gönlüne taht kuran Şen, ilçenin her alanda güzelleşmesi noktasında da imkanlar dahilinde ekipleriyle birlikte saha çalışmalarını sürdürüyor. Hem altyapı hem de üst yapı çalışmalarının tamamlanmasını sağlayan Şen, her alanda yatırımın gelmesi noktasında da ziyaretlerini sürdürüyor.

HERKESTEN TAKDİR TOPLUYOR

Park ve bahçe güzelleştirme çalışmaları başta olmak üzere altyapı, su, temizlik ve diğer konularda belediye ekipleriyle Balışeyh’in çehresini değiştirmeye kararlı olan Şen, 7’den 70’e herkesin gönlüne girmeyi başarıyor. Sahada sergilediği ve çözümcü davranışlarıyla beğeni toplayan Şen, aynı zamanda civar köylerinde sorunlarıyla ilgilenmeyi de ihmal etmiyor. Herkese kapısını açan Şen, kısıtlı imkanlarla büyük işler başarmanın mutluluğunu yaşıyor.

olkigh.jpgBURALARDA ANILARIMIZ VAR

Özellikle ilçede çocukların yakın ilgisini gören Şen, “Bu kutsal toprakların her karışında yaşanmışlıklarımız var, anılarımız var. Rahmetle andıklarımız, geçmişte nam salanlarımız var. Bizler bu topraklara aşığız. Allah güç verdikçe de elimizden gelenin en iyisini yapacağız yılmadan, yorulmadan. Neşet ağamızın dediği gibi çünkü “aşkınan çalışan yorulmaz” Herkese hayırlı nurlu günler diliyorum” ifadesiyle çocuklarla çekindiği bir fotoğraf karesini paylaştı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x