Balışeyh

Balışeyh’te Fırınlar Denetleniyor

Balışeyh Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki fırın ve ekmek satış noktalarını düzenli olarak denetliyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki fırın ve ekmek satış noktalarını düzenli olarak denetliyor.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ekmeklerin hijyenik koşullarda üretilmesi, gramajlarının kontrol edilmesi ve fiyatların etiketlerine uygun şekilde belirtilmesi gibi konularda incelemeler yapılıyor. Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, yapılan denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçemiz sınırları içerisinde üretim yapan ekmek fırınları ve ekmek satış noktalarının denetlenmesi zabıta personelimiz tarafından yapılmış olup denetlemelerimiz düzenli periyotlarla devam etmektedir.”

SAĞLIKLI EKMEĞE ULAŞIM

“Bu denetimlerde ekmeklerin hijyenik koşullarda üretilmesi, gramajlarının kontrol edilmesi ve fiyatların etiketlerine uygun şekilde belirtilmesi gibi konularda incelemeler yapılmaktadır.Halkımızın güvenli ve sağlıklı ekmeğe ulaşmasını sağlamak için bu denetimler büyük önem taşımaktadır. Denetimlerimizde eksiklik tespit edilen işletmeler hakkında gerekli yasal işlemler yapılacaktır. Vatandaşlarımızdan da ekmek alırken ekmeğin etiketini kontrol etmelerini ve herhangi bir olumsuzluk gözlemlerlerse belediyemize bildirmelerini rica ediyoruz.”

DENETİMLERDE NELER YAPILIYOR?

Balışeyh Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan fırın ve ekmek satış noktası denetimlerinde şu konulara bakılıyor: Ekmeklerin hijyenik koşullarda üretilmesi Ekmeklerin gramajlarının kontrol edilmesi Fiyatların etiketlerine uygun şekilde belirtilmesi Ekmeklerin son kullanma tarihlerinin kontrol edilmesi Ekmeklerin ambalajlarının sağlam ve temiz olması.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x