Balışeyh

Balışeyh’te Ana Su Deposu Yenileniyor

Balışeyh'te 25 yıldır kaderine terk edilen ana su deposu Başkan Hilmi Şen'in talimatıyla yenileniyor. Uzun yıllardır işlevselliğini ve hijyen ömrünü doldurmuş vanaların yenileme çalışmaları sürüyor. Yapılacak çalışmalar sayesinde ana su deposunun daha hijyenik hale getirilmesi hedefleniyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh’te 25 yıldır kaderine terk edilen ana su deposu Başkan Hilmi Şen’in talimatıyla yenileniyor. Uzun yıllardır işlevselliğini ve hijyen ömrünü doldurmuş vanaların yenileme çalışmaları sürüyor. Yapılacak çalışmalar sayesinde ana su deposunun daha hijyenik hale getirilmesi hedefleniyor.

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen konuyla ilgili olarak “25 yıldır kaderine terk edilmiş ana su depomuzu göz ardı etmedik, arka plana atmadık. Çünkü vatandaşımın problemsiz bir şekilde sağlıklı suya kavuşması boynumuzun borcudur. Ana su depomuzdaki işlevselliği ve hijyen ömrünü doldurmuş tüm vanalarımızı, motoru yeniliyoruz” ifadelerine yer verdi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x