Genel

Balışeyhli Muhtarlar ve İl Genel Meclis Üyesi Akbulut,Önal’ı Ziyaret Etti

CHP Balışeyh İl Genel Meclis Üyesi Sedat Akbulut ve Balışeyh Tüm Muhtarlar Derneği üyeleri Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Balışeyh İl Genel Meclis Üyesi Sedat Akbulut ve Balışeyh Tüm Muhtarlar Derneği üyeleri Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Ahmet Önal, Muhtarlarımız; “Devletimizin Gören Gözü, Duyan Kulağı, Tutan Elidir. “Muhtarlık Geçmişten Günümüze Devlet Yönetiminin Temel Yapı Taşıdır” diyen Önal, “Muhtarların çok önemli bir görevi ifade ediyor. Muhtarlık müessesesi demokrasimizin ilk halkası ve vatandaşlarımızın devlete ihtiyaç duyduğu anda çaldıkları ilk kapıdır. Devlet ile vatandaş arasında önemli bir köprüdür. İnsan merkezli yönetim mirasımızın eseri olan muhtarlık, yaklaşık iki asırlık geçmişiyle çok işlevsel ve önemli bir müessesedir. Muhtarlarımız geçmişten günümüze devlet yönetimimizin temel yapı taşı olmakla birlikte; devletin gören gözü, duyan kulağı ve tutan eli konumundadır.” diye konuştu.

HER TÜRLÜ TAKDİRİ HAK ETMEKTEDİRLER
Muhtarların eğitimden sağlığa, altyapıdan güvenliğe, sanattan spora kadar her alanda vatandaşlarımıza sunulacak hizmetlerde devlet ile vatandaşlar arasında önemli bir köprü olduğunu söyleyen Önal, şunları kaydetti: “Mevcut her türlü sorunun çözümünde ve taleplerin yerine getirilmesinde açık kapı olan, vatandaşın derdiyle dertlenen, Devlet-millet bütünleşmesinin tesisinde önemli bir role sahip olan muhtarlarımız, yaptıkları bu fedakâr çalışmalarla her türlü takdiri hak etmektedirler.” CHP Balışeyh İl Genel Meclis Üyesi Sedat Akbulut, Önal’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x