Balışeyh

Balışeyh’in Su Sorunu Tarih Olacak

Balışeyh ilçesinde su problemini ortadan kaldırmak amacıyla Balışeyh Belediyesi soruna neşter vurdu. Başkan Hilmi Şen ve ekipleri sahada sondaj çalışmalarına başladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh ilçesinde su problemini ortadan kaldırmak amacıyla Balışeyh Belediyesi soruna neşter vurdu. Başkan Hilmi Şen ve ekipleri sahada sondaj çalışmalarına başladı.

BÜYÜK ORANDA KATKI SUNACAK

Balışeyh’te uzun süredir devam eden su sorunu, Balışeyh Belediyesi’nin girişimleriyle çözüme kavuşuyor. Başkan Hilmi Şen ve ekibi, sorunun kalıcı çözümü için sahada sondaj çalışmaları başlattı. Belediye Başkanı Hilmi Şen, bu çalışmalarla parklarda da ücretsiz ve kolay su erişimi sağlayacaklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın açık havada da suya erişimini kolay ve ücretsiz bir şekilde sağlamak için parkımıza sondaj çalışmasını başlattık. Bu çalışmaları ilçemiz genelinde de sondajlarımızı besleyerek yaptık.” dedi.

baliseyh2.jpg

VATANDAŞ BAŞKAN ŞEN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Çalışmaların tamamlanmasıyla Balışeyh’in daha yaşanabilir bir hale geleceğini vurgulayan Şen, “Önce Allah sonra sizlerin desteğiyle inşallah bu kenti çok daha yaşanır hale getireceğiz. Her zaman belirttiğim gibi Balışeyh bizim Kırmızı çizgimiz.” ifadelerini kullandı. Sondaj çalışmaları, Balışeyh’te yaşayanlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, Başkan Şen ve ekibine bu sorunun çözümü için teşekkürlerini sunarken, çalışmalardan sonra su sıkıntısının sona ereceğine dair umutlarını dile getirdiler.

Bir 2 kişi görseli olabilirBir 4 kişi ve tren görseli olabilir

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x