Balışeyh

Balışeyh’e Yeni Bekleme Salonu Geldi!

Balışeyh ilçesinde vatandaş odaklı hizmetler devam ediyor. İlçede bulunan TOKİ Mahallesinde vatandaşlar için bekleme salonu hizmete açıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh ilçesinde vatandaş odaklı hizmetler devam ediyor. İlçede bulunan TOKİ Mahallesinde vatandaşlar için bekleme salonu hizmete açıldı.

DAHA RAHAT YOLCULUK DENEYİMİ

Balışeyh TOKİ Mahallesi sakinleri, yepyeni bir bekleme salonuna kavuştu. Belediye Başkanı Hilmi Şen’in girişimleri ile hayata geçirilen proje kapsamında, mahalle sakinleri artık 07:30 ile 19:00 saatleri arasında modern ve konforlu bir ortamda araçlarını bekleyebilecekler. Daha önce bekleme salonu eksikliği nedeniyle zorluk yaşayan mahalle sakinleri, yeni salon ile birlikte daha rahat ve güvenli bir yolculuk deneyimi yaşayacaklar. Salon, soğuk ve sıcak havalardan korunma imkanı sunmasının yanı sıra, oturma alanları ve aydınlatma gibi imkanlarla da donatıldı.

1.jpg

BAŞKAN ŞEN’DEN TEŞEKKÜR VE HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, yaptığı açıklamada, TOKİ Mahallesi sakinlerine yeni bekleme salonunun hayırlı olmasını diledi. Şen, ayrıca projeye katkıda bulunan herkese teşekkür ettiğini belirtti. Balışeyh’te TOKİ Mahallesi Bekleme Salonu’nun açılmasıyla birlikte ilçede toplamda iki adet bekleme salonu hizmete girmiş oldu. Diğer bekleme salonu ise ilçe merkezinde yer alıyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x