Balışeyh

Balışeyh Belediyesi’nden Vefa Köşesi

Balışeyh ilçesinde herkesi duygulandıran bir çalışmaya imza atıldı. Belediye Başkanı Hilmi Şen, bugüne kadar belediyede başkanlık görevinde bulunanlar için vefa köşesi oluşturdu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde herkesi duygulandıran bir çalışmaya imza atıldı. Belediye Başkanı Hilmi Şen, bugüne kadar belediyede başkanlık görevinde bulunanlar için vefa köşesi oluşturdu.

HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Balışeyh Belediyesi, ilçeye hizmet etmiş tüm belediye başkanlarına vefa göstermek amacıyla özel bir köşe hazırladı. Bu anlamlı köşe, Balışeyh’in geçmişten günümüze kadar görev yapmış belediye başkanlarının hatıralarını yaşatmayı amaçlıyor. Balışeyh Belediye Başkanı, görevini layıkıyla ifa etmiş tüm belediye başkanlarına teşekkür ederken, hayatta olanlara sağlık, ahirete intikal etmiş olanlara ise Yüce Allah’tan rahmet diledi.

baliseyh-belediyesinden-vefa-kosesi2.jpg

HER ZAMAN HATIRLAMAMIZ GEREKİYOR

Başkan Şen, “İlçemize emek veren tüm başkanlarımızı saygıyla anıyor, onların ilçemiz için yaptığı katkıları unutmuyoruz,” dedi. Bu vefa köşesi, Balışeyh’in belediye tarihine ışık tutarak, geleceğe yönelik bir bağ kurmayı ve hizmet edenlerin hatıralarını yaşatmayı amaçlıyor. Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde böyle bir köşenin oluşturulması, geçmişteki hizmetlerin takdir edilmesi açısından büyük bir anlam taşıyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x