Balışeyh

Balışeyh Belediyesi Araç Filosuna Birde Dozer Aldı

Balışeyh ilçesinde, Balışeyh Belediyesi, ilçenin en büyük eksiklerinden birini daha gidererek araç filosuna yeni bir araç dahil etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh ilçesinde, Balışeyh Belediyesi, ilçenin en büyük eksiklerinden birini daha gidererek araç filosuna yeni bir araç dahil etti.

YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde, Balışeyh Belediyesi, ilçenin önemli ihtiyaçlarından birini daha karşılayarak araç filosunu genişletti. Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, yeni aracın filoya katılmasının ardından yaptığı açıklamada, bu gelişmenin ilçeye sağladığı katkıyı vurguladı. Şen, “Balışeyh, her şeyin en iyisine ve en güzeline layık bir ilçedir. Kısıtlı imkanlara rağmen elimizden gelenin fazlasını yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz,” dedi.

SORUNLARA ÇÖZÜM BULUNUYOR

Yeni aracın Balışeyh halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Şen, belediye olarak verdikleri hizmet sözünü yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti. Şen, “Bizim size sözümüz var. İlçemizin ihtiyaçlarını karşılamak ve Balışeyh’i daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz,” ifadelerini kullandı. Yeni araç, ilçenin ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkin bir şekilde yanıt verebilmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x