Siyaset

Bahçeli’nin açıklaması Kırıkkale’de memnuniyetle karşılandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Emeklilerin zam taleplerini grup toplantısında gündeme getirmesinin emekli nüfusu oldukça fazla olan Kırıkkale’de memnuniyetle karşılandığına dikkat çekti.

HABER: TAHİR ERDEM

MHP İl Başkanı Abalı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 11 Temmuz 2023 Salı günü TBMM Grup Toplantısında yapmış oldukları ‘Memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimiz ve talebimizdir’ ifadesi emekli vatandaşlarımızın çoğunlukta olduğu Anadolu’nun göz bebeği Kırıkkale’mizin vatandaşları tarafından memnuniyet ile karşılanmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi işçinin, memurun, emeklinin, esnafın, çiftçinin her bir vatandaşının daima yanındadır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sadece ekonomik anlamda değil, milletimizin huzurunun ve refahının da güvencesidir.

Günü fırsata çevirmeye çalışan fırsatçılar da şunu iyi bilmelidir ki; ahlaksız bir kazanç hırsı kimsenin yanına kalmayacaktır. Cumhur İttifakı olarak biz gelecekten umutlu bir şekilde, aziz milletimiz ile birlikte el ele vererek tüm zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyor ve insanımıza güveniyoruz” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu