Ekonomi

ASKON’da Genel Kurul Heyecanı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesinin 3’üncü Olağan Genel Kurulu, üye işadamlarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesinin 3’üncü Olağan Genel Kurulu, üye işadamlarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Şubesi Başkanı Savaş Geyik, ASKON Kırıkkale’nin başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeledi. Görevde yaklaşık 1,5 yılı geride bırakan ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, sözkonusu dönemde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında üyelere bilgiler aktardı.

Kırıkkale’de üretim ve ticari hayata katkı sağlamak üzere gayret gösterdiklerini ifade eden ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, “Attığımız her adımda, yaptığımız her toplantı ve görüşmede üyelerimizin ticaretine nasıl katkı yaparız, düşüncesiyle hareket ediyoruz. Allah’a hamdolsun, güzel sonuçlar almaya başladık” dedi.

“Şehrimizde üyelerimiz ve diğer üreticilerimizin üretimlerini yurtdışına taşımak üzere adımlar attık. Bu kapsamda özellikle Afrika pazarına ilk ticaretimizi başlattık” diyen Savaş Geyik, çalışmalarının önümüzdeki dönemde hız kazanacağını dile getirdi.

 “Biz sadece bir işadamları örgütü değiliz aynı zamanda bu şehirde evlatları ile geleceği inşa eden sorumluluk sahibi insanlarız” diyen ASKON Kırıkkale Başkanı Geyik, konuşmasında “Şehrimiz için yapılan güzel hizmetlerde de katkımız olsun istiyoruz. Bu nedenle sosyal sorumluluk gereği projelerde de yerimizi alıyoruz” ifadelerine yer verdi.

ASKON Kırıkkale Şube Başkanlığın görevini devraldığı ilk günden itibaren, kendisine destek veren üyelere teşekkür eden Savaş Geyik, “Yeni dönemde de yine güzel, heyecanlı ve dinamik ekibimizle daha iyisi başarılara imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

ASKON Kırıkkale Şubesi’nin 3’üncü Olağan Genel Kurulu’nda, Yönetim, Denetim ve Üs Kurul Üyeleri şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu : Savaş Geyik (Başkan), Arap Ali Cengiz, Hüseyin Akçelik, Fatih Çidem, Dursun Emre Yıldırım, Çağrı Yöndemli, Osman Seven, Bülent Yıldırım, Bilal Demircan, Abdussamed Oğuz, Erol Gürol, Tuncay Akgül, Abdulvahap Ergün, İslam Gökbulut, Oğuzhan Büyükkömürcü.

Denetim Kurulu: Nebahat Erkök (Başkan), Tuğçe Yaya, Ömer Tosun.

Genel Merkez Üst Kurul Üyeleri: Savaş Geyik, Hüseyin Akçelik, Fatih Çidem, Dursun Emre Yıldırım, Çağrı Yöndemli, Osman Seven, Bilal Demircan, Oğuzhan Büyükkömürcü, Akın Karataş.

ASKON'da Genel Kurul Heyecanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ASKON’da Genel Kurul Heyecanı – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ASKON'da Genel Kurul Heyecanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ASKON’da Genel Kurul Heyecanı – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x