Keskin

Askon Şube Başkanı Geyik’ten Cönger’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Kırıkkale ASKON'dan Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale ASKON’dan Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Kırıkkale ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) Şube Başkanı Savaş Geyik ve yönetim kurulu üyeleri, Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yerel yönetimle iş dünyası arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve olası iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesi konuları ele alındı.

Ziyaret sırasında konuşan Savaş Geyik, Keskin’in gelişimine katkıda bulunmak istediklerini belirterek, “Yeni dönemde belediye başkanımızla birlikte çalışarak ilçemizin ekonomik ve sosyal kalkınması için projeler geliştirmeyi amaçlıyoruz,” dedi.

Belediye Başkanı Ekmel Cönger ise ASKON heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemizin kalkınması için iş dünyasıyla el ele vererek çalışacağız. Bu tür ziyaretler, birlikte atılacak adımlar için önemli bir başlangıç,” ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda, karşılıklı iyi dilekler ve başarı temennileriyle ziyaret sona erdi. ASKON heyeti, Keskin’deki iş imkanlarını ve yatırım potansiyelini değerlendirmek üzere çeşitli incelemelerde bulunacaklarını belirtti.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x