Siyaset

Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş ‘Ülkücülerin Adresi İYİ Parti’dir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Adana Milletvekili ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş Taş “Türk milliyetçiliğinin ülkücülerinin rotası kayboldu. İYİ Parti bu rotaya tekrar sahip çıkacağız diye kuruldu. Ülkücülerin adresi İYİ Parti’dir” dedi.

HABER: YELİZ ERDEM

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Yavuz Kuzucu ve teşkilat yöneticileri tarafından İYİ Parti Adana Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ayyüce Türkeş Taş Kırıkkale’ye geldi. İlk olarak partilileriyle bir araya gelen Milletvekili Taş, daha sonra esnaf ziyaretinde bulunarak sohbet etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kırıkkale’ye selamlarını getirdiğini söyleyen Taş, ekonominin gidişatının iyi olmadığını belirterek, “Babam hep derdi ki Cenabı Allah’ın yarattığı en şerefli varlık insandır. Biz siyasilerin görevi insana bu şerefli hayatı bu şerefli varlık olarak yaşama hayatınız sağlamaktır derdi. Biz de bu desturla hareket ediyoruz. Biz bu yanlışı düzelteceğiz. Türk milliyetçiliğinin ülkücülerinin rotası kayboldu. İYİ Parti bu rotaya tekrar sahip çıkacağız diye kuruldu. Ve yola öyle çıktı.

Şu anda içinde bulunduğumuz yönetim sistemi değişik bir yönetim sistemi. Hepimizin uzun süreli alışık olmadığımız bir sistem. Son yirmi yıldır böyle ama yirmi yıl devletlerin ömrümde çok uzun bir zaman değil. O yüzden değişik bir yönetim kültürü, değişik bir sistem var. O yüzden İYİ Parti’de kendi sesini duyurmak için, iktidar olmak gibi hedefimiz var. Her zaman Türkiye’yi yönetmek oldu. Her zaman bu milleti hak ettiği seviyeye getirmek oldu. Hepiniz benden çok iyi biliyorsunuz, o yüzden tabii ki geçmişte bunun için ne gerekiyorsa yaptı İYİ Parti.

Bunlardan biride ittifak yapmaktı. İş birliği yapmaktı. Ama en son 2023 Mayıs seçimleri bize gösterdi ki bu hem Türkiye açısından hem İyi Parti açısından doğru bir şey değil. Çünkü Türkiye gerçekten kutuplaşıyor. Biz de şu anda İyi Parti’nin güçlenmesi önemli ki, yani sekiz kişilik pastayı 45 kişi yiyemez. Biz eğer bu pastayı yüz kişilik yaparsak o zaman hepimiz çok daha rahat ederiz, çok daha iyi olur. Bizim fikirlerimiz iktidar olur. Asıl önemli olan konuda Türk milletinin sıkışmışlığını, bunalmış haldeki durumuna çözüm getirmemiz lazım. Bunu çözüm getirecek tek şey, tek yol da seçmenlerin, sizin oylarınıza sahip çıkıp, sandık başına gidip motivasyonla çalışıp bıkmadığını usanmadan kendimizin ne olduğunu anlatıp inşallah önümüzü açmaktır” dedi.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu