Siyaset

AK Parti’de Yoğun Mesai Devam Ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, SKM ve ana kademeleri ile 14 Mayıs seçimleri için yoğun mesaiye devam ediyor. İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) büyük bir özveri ile çalışırken, ilçe yönetimleri de adaylarla sahada aktif çalışmalara katılıyor.

HABER: YELİZ ERDEM 

AK Parti İl Başkanlığı, 14 Mayıs seçimleri için yoğun mesaiye devam ediyor. Milletvekili aday adaylık süreçlerinden beri yoğun bir şekilde mesaiye başlayan AK Parti İl yönetimi, seçim öncesinde çalışmalarına hız verdi.

İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tüm adayların çalışmalarını planlayarak yoğun bir mesai harcarken, ilçelerde yürütülen çalışmaları da koordine ediyor. İl SKM Başkanı Adem Yılmaz ve ekibi yoğun bir mesai yaşarken, İl Başkanı Bahadır Kılıç’ın talimatları ile tam kadro çalışıyor.

Bu kapsamdı Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Bahadır Kılıç, İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Adem Yılmaz bugün Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz başkanlığında gerçekleşen İl Başkanları ve Seçim İşleri Başkanları toplantısına video konferans yöntemiyle katıldı.

Toplantıda 14 Mayıs seçimleri yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu