Siyaset

AK Parti Merkez İlçede Devir Teslim Yapıldı

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı’nda devir teslim yapıldı. Yeni ilçe başkanı Avukat Muhammet Genç, “Hep birlikte davamız ve ülkemiz, milletimiz için mücadele edeceğiz” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı’nda devir teslim yapıldı. Yeni ilçe başkanı Avukat Muhammet Genç, “Hep birlikte davamız ve ülkemiz, milletimiz için mücadele edeceğiz” dedi.

BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın’dan boşalan başkanlık görevine AK Parti Genel Merkezi tarafından Avukat Muhammet Genç atandı. Parti binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde eski ilçe başkanı Turgay Sarıaydın, yeni başkan Muhammet Genç’e görevi teslim etti. İlçe başkanlığında düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Engin Pehlivanlı, “Bu bir bayrak yarışı. Yaklaşık 3 yıldır görevi Turgay Sarıaydın Başkanımız yapıyordu bugün itibariyle Allah izin verirse Muhammet kardeşimize görevi devredecek. Biz kendisiyle 3 yıldır çalışıyoruz ben son 1 yılını İl Başkanı olarak çalıştım ondan önceki 2 yılı da yönetim kurulu üyeliğinden birlikte çalışıyorduk.”

BU GÖREİ LAYIKIYLA YAPACAKTIR

Pehlivanlı, “Ben Turgay Sarıaydın kardeşimle çalışmaktan çok memnundum ben ondan razıydım İnşallah oda bizden razı olur. Bundan sonrada biz onunla her türlü ortamda çalışmaya hazır olduğumu geçen ki toplantıda söylemiştim. Bugün yine söylüyorum kendisi de kabul ederse inşallah kongredeki yönetimimizde görev almasını canı gönülden dilerim. Bize sağladığı katkılar için teşekkür ediyorum sağ olsun var olsun. Muhammet kardeşimiz görevi Erkan Kandemir başkanımızdan aldı. Bu işi layıkıyla yapacağından hiç şüphemiz yok. Zaten 1 yıldır bize destek oluyor. İnşallah başarılı işler yapar bize yardımcı olur Partimize, Kırıkkale’mize, milletimize, devletimize, hükumetimize iyi işler yapacağından şüphemiz yok. Canı gönülden başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin” dedi.

ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ

Eski ilçe başkanı Turgay Sarıaydın’da kendisine görev verildiği süreçte ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını dile getirdi. AK Parti davası kapsamında millet ve vatan için çalıştıklarını vurgulayan Sarıaydın, “Bu bir bayrak yarışıdır. İnşallah hep birlikte daha güzel işlere imza atacağız” dedi. Yeni ilçe başkanı Avukat Muhammet Genç ise; bu bayrağı aldıkları yerden daha ileriye taşıyacaklarını söyledi. Her alanda önemli çalışmalara imza atacaklarını vurgulayan Genç, “Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah güzel bir siyaset haritası belirleyeceğiz” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x