Siyaset

AK Parti Merkez İlçe Yönetimi Belli Oldu

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı'nda önemli bir değişiklik yaşandı. Genel Merkez tarafından onaylanan yeni yönetim kurulu, Avukat Muhammet Genç'in başkanlığında şekillendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı’nda önemli bir değişiklik yaşandı. Genel Merkez tarafından onaylanan yeni yönetim kurulu, Avukat Muhammet Genç’in başkanlığında şekillendi.

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı’nda önemli bir değişiklik yaşandı. Genel Merkez tarafından onaylanan yeni yönetim kurulu, Avukat Muhammet Genç’in başkanlığında şekillendi. Yeni liste, partinin genç ve dinamik bir yüzünü yansıtırken, geçmiş dönemin deneyimli isimlerine de yer veriyor.

Avukat Muhammet Genç’in başkanlık görevine getirilmesinin ardından açıklanan yönetim kurulu listesi, yaş ortalamasının genç ve enerjik isimlerden oluştuğunu ortaya koyuyor. Yeni yönetim, geniş bir meslek grubundan gelen bireylerle şekillendirildi. Liste, eczacılar, mühendisler, mimarlar, eğitimciler, muhasebeciler, esnaflar, işletmeciler ve sanayiciler gibi çeşitli alanlarda uzmanlaşmış kişilerden oluşuyor.

yonetim-kurulu.webp

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x