Manşet

Ahılı’da Sular Akmıyor, Vatandaş Mağdur

Ahılı Köyü'nde yaşayan vatandaşlar, muhtar Davut Doğan'ın su pompalarını çalıştırmadığı iddiasıyla büyük sıkıntı yaşıyor. Özellikle Ahalı Çayı civarındaki bahçe ve yazlık evlerde bayramdan bu yana suyun kesildiği belirtiliyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
  • Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ahılı Köyü’nde yaşayan vatandaşlar, muhtar Davut Doğan’ın su pompalarını çalıştırmadığı iddiasıyla büyük sıkıntı yaşıyor. Özellikle Ahılı Çayı civarındaki bahçe ve yazlık evlerde bayramdan bu yana suyun kesildiği belirtiliyor.


VALİ MAKAS’TAN YARDIM BEKLİYORLAR

Ahılı Köyü’nde yaşayan vatandaşlar, muhtar Davut Doğan’ın su sorununu çözmekte yetersiz kaldığını belirterek, Vali Mehmet Makas’tan  yardım beklediklerini dile getiriyor. Özellikle Ahılı Çayı çevresindeki bahçe ve yazlık evlerde günlerdir su olmadığını iddia eden vatandaşlar, muhtarın su pompalarını düzenli olarak çalıştırmadığını öne sürüyor.

DAHA ÖNCE VALİ SEZER UYARMIŞTI

Muhtarın, Ahılı Çayı mevkiinde bulunan evlerin bahçe sakinlerinin su ihtiyacını karşılamak için gerekli önlemleri almadığı ve su pompalarını çalıştırmadığı konusunda yoğun eleştirilere maruz kaldığı bildiriliyor. Daha önce de köy merkezi dışındaki bölgelere su göndermemesi nedeniyle dönemin valisi Yunus Sezer tarafından uyarıldığı ve su pompalarını çalıştırdığı ifade ediliyor.

MAĞDURİYETİMİZE SON VERİLSİN

Köy halkı, muhtarın sondaj kuyularını kapatıp kapatmadığına dair şüpheler taşıyor ve bu durumun su sıkıntısını daha da derinleştirdiğini savunuyor. Vatandaşlar ise mağduriyetlerine son verilmesi çağrısında bulunuyor.

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average 
 5 Based On 2
Subscribe
Bildir

guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ali bey
Ali bey
24 Haziran 2024 18:20

Muhtar bu vebalin altından kalkamazsın öbür tarafta yandım dersinde su bulamazsın bayramı burnumuzdan getirdin allahından bul inşallah

Misafir ali
Misafir ali
23 Haziran 2024 16:54

Muhtar bakkalina bakmaktan köyü unutmuş demekki

Başa dön tuşu
2
0
Would love your thoughts, please comment.x