Spor

Adnan Duman İhanet Şebekesine Sesleniyoruz Bizi Durduramazsınız

Hafta sonu oynanan Kırıkkale FK - Sebat Gençlik Spor Kulübü maçı sonrası 8 taraftarın seyirden men cezası almasına Kulüp Başkanı Adnan Duman sert sözlerle tepki gösterdi. Duman açıklamasında ihanet şebekesi vurgusu yaptı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hafta sonu oynanan Kırıkkale FK – Sebat Gençlik Spor Kulübü maçı sonrası 8 taraftarın seyirden men cezası almasına Kulüp Başkanı Adnan Duman sert sözlerle tepki gösterdi. Duman açıklamasında ihanet şebekesi vurgusu yaptı.

8 TARAFTARA CEZA

Karşılaşma sırasında ve sonrasında yaşanan, kabul edilemez olaylarla ilgili ciddi kaygıları oldugunu belirten Duman yazılı basın açıklamasında; “Maçın başından itibaren taraftarlarımızın sistematik bir şekilde baskı altına alınmaya  çalışılması, futbolun ruhuna ve taraftarımızın coşkusuna gölge düşürmek adına atılmış kasıtlı bir adım olarak değerlendirilmektedir. Maçın sonunda yaşananlar ise bu organize planın bir devamı niteliğindedir. Birçok  taraftarımızın haksız yere ifadeye çağrılması, üstelik 8 taraftarımıza seyirden men cezası verilmesi, saha dışında oluşturulmaya çalışılan bu baskının doruk noktasıdır.” dedi.

BAŞARISIZLIĞIMIZ İSTENİYOR 

Duman “Ayrıca, halkımız tarafından bir noktaya taşınmış, başarısızlığımızı isteyen, ihanet şebekesine de sesleniyoruz: Kırıkkale FK bir takımdan fazlasıdır. Her zorlukta kenetlenen bir camiaya, fedakâr bir taraftar grubuna ve asla pes etmeyen bir ruha sahibiz. Bizler için başarı sadece sahada değil, tribünlerde ve masada da adaletin sağlanmasıyla anlam kazanır. Hiçbir engel, ne takımımızı durdurabilir ne de taraftarımızın inancını sarsabilir. Ve şimdi, Kırıkkale FK’nın gerçek gücüne, halkına, taraftarlarına sesleniyoruz: Sizler bizim  kalbimiz, ruhumuz, coşkumuzsunuz! Bizler; bu şehrin çocuklarını, sizi yalnız bırakmadık, asla da bırakmayacağız.” ifadelerini kullandı. Duman’ın ‘ihanet şebekesi’ diye kimlere seslendiği ise merak konusu oldu.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x