Manşet

Şehit ailelerinden anlamlı ziyaret

Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ve şehit aileleri, Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Acar'ı ziyaret etti. Acar, "Geçmişte olduğu gibi her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Sizler bizlere en değerli emanetsiniz" dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ve şehit aileleri, Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Acar’ı ziyaret etti. Acar, “Geçmişte olduğu gibi her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Sizler bizlere en değerli emanetsiniz” dedi.

SİZLER BİZLERE EN DEĞERLİ EMANETSİNİZ

Kırıkkale’de görev yapan yeni İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Acar, şehit ailelerini makamında ağırladı. Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ve şehit aileleri tarafından yapılan ziyarette, duygusal anlar yaşandı. Albay Acar, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, “Sizler bizlere en değerli emanetsiniz” dedi.

SICAK VE SAMİMİ BİR ORTAM OLUŞTU

Kırıkkale’de şehit ailelerine gösterilen duyarlılık bir kez daha gözler önüne serildi. İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Acar, göreve başlamasının ardından ilk olarak şehit ailelerini ziyaret etti. Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ve şehit aileleri tarafından yapılan ziyarette, sıcak ve samimi bir ortam oluştu. Albay Acar, şehitlerimizin emaneti olan ailelerine olan saygısını dile getirerek, “Geçmişte olduğu gibi her zaman yanınızdayız. Sizlerin sorunları bizim sorunlarımızdır” şeklinde konuştu. Şehit aileleri de, Albay Acar’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x