Siyaset

Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda görev değişimi yaşandı. Yaklaşık 3 yıldır başarılı şekilde çalışma yürüten Oğuzhan Akpınar, yerini Mert Ataseven’e bıraktı. Devir teslim töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda görev değişimi yaşandı. Yaklaşık 3 yıldır başarılı şekilde çalışma yürüten Oğuzhan Akpınar, yerini Mert Ataseven’e bıraktı. Devir teslim töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda görev değişimi oluştu. Yaklaşık 3 yıldır başarılı ve önemli çalışmalara imza atan, bu süreçte hem milletvekilliği hem de yerel seçim süreci yaşayan Oğuzhan Akpınar, yerini Mert Ataseven’e teslim etti. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilirÜLKÜMÜZ UĞRUNA MÜCADELE VERDİK
Törende konuşma yapan eski başkan Akpınar, “Yaklaşık üç yıldır büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevimi, Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda iki cihan kardeşim başkanım Mert Ataseven başkana devretmiş bulunmaktayım. Emrinde olmaktan onur ve şeref duyduğum Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’a, arkamızda her zaman bir karlı dağ olduğu için teşekkür eder bir ömür emrinde olacağımızı buradan arz ederim. Bu süreç boyunca birlikte omuz omuza yürüdüğümüz, ülkümüz uğruna çaba gösterdiğimiz tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
“Bu kutlu davada yol arkadaşlığı yaptığım, desteğini ve sevgisini hiç esirgemeyen tüm Ülküdaşlarımıza, reislerimize, büyüklerimize ve abilerimize şükranlarımı sunuyorum. En büyük teşekkürüm ise her zaman yanımda olan, omuz omuza mücadele ettiğimiz kıymetli yönetimimizedir. Sizlerin azmi, fedakarlığı ve özverisi sayesinde bu süre boyunca nice güzel işlere imza attık. Bu süreçte bizlere destek olan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Sayın Halil Öztürk’e her zaman yanımızda olan, katkılarını esirgemeyen çok kıymetli Kırıkkale esnaflarımıza en derin teşekkürlerimi sunarım. Sizlerin varlığı, bizlere güç katmış ve daha iyi işler yapmamıza vesile olmuştur.

HERKES HAKKINI HELAL ETSİN
“Bu süreçte yapılan her iyi şey, her güzel adım ve başarı, yönetimimizin emekleri ve gayretiyle gerçekleşmiştir. Eksik kalan, yerine ulaşmayan ve belki de yanlış olan her şey ise şahsıma aittir. Bu hatalarımı görmezden gelerek bana her daim destek veren, inanan ve güvenen tüm kardeşlerimden haklarını helal etmelerini diliyorum. Ülkücü Hareket’in kutlu yolunda, her birinizle bir gün tekrar buluşmak ve birlikte yürümek dileğiyle, Allah hepinizden razı olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene!
Bir 6 kişi, klarnet, sokak ve yazı görseli olabilir

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x