Siyaset

Cevdet Yılmaz Açılış İçin Kırıkkale’ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir dii ziyaret, inceleme ve açılış gerçekleştirmek üzere Kırıkkale’ye gelecek. Yılmaz, savunma sanayi alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir dizi ziyaret, inceleme ve açılış gerçekleştirmek üzere Kırıkkale’ye gelecek. Yılmaz, savunma sanayi alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyecek.

FABRİKA AÇILIŞI GERÇEKLEŞECEK

İç Anadolu Bölgesi’nin merkezinde bulunan ve 43 ilin geçiş güzergahında yer alan Kırıkkale, savunma sanayi alanında her geçen gün kendini yeniliyor. Yeni yatırımlar ve çalışmaların gerçekleştiği Kırıkkale’ye bir fabrika daha açılacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir dii ziyaret, inceleme ve açılış gerçekleştirmek üzere Kırıkkale’ye gelecek. Yılmaz, savunma sanayi alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyecek.

KIRIKKALE VALİLİĞİ’Nİ ZİYARET EDECEK

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, fabrika açılışı gerçekleştirmek ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelecek. Aykal Demiryolu Araçları Yapım-Bakım-Onarım Fabrikası açılış törenine katılacak olan Yılmaz, Valiliği ziyaret edecek. Sonrasında Kırıkkale İş Dünyası Buluşması programında iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunacak.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x