Çelebi

Çelebi’de Miras Kavgası Kanlı Bitti

Çelebi'de 20 gün önce kaybolan Sevgi Gülden Yalçıner’in cesedi, Kızılırmak’ta bulundu. Sevgi’nin tabancayla öldürüldükten sonra 70 kilo kaldırım taşı bağlanarak nehre atıldığı belirlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çelebi’de 20 gün önce kaybolan Sevgi Gülden Yalçıner’in cesedi, Kızılırmak’ta bulundu. Sevgi’nin tabancayla öldürüldükten sonra 70 kilo kaldırım taşı bağlanarak nehre atıldığı belirlendi.

NARİN’İ BULAN EKİP GELDİ

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesine bağlı Karaağıl köyünde yaşayan Sevgi Gülden Yalçıner, geçen 25 Eylül’de kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ve AFAD ekipleri, önce köy ve çevresinde arama çalışmalarına başladı. Yalçıner’in yaşadığına dair herhangi bir ipucu bulunamayınca, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı, öldürülmüş olabileceğini düşünerek soruşturma başlattı. Aralıksız süren arama çalışmalarına, geçen cumartesi günü, Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin’in cesedini Eğertutmaz Deresi’nde bulan JÖAK Sualtı timleri de dahil oldu.

TAŞLA BAĞLAYIP NEHRE ATTILAR

Yalçıner’in öldürülüp ağırlık bağlanarak Kızılırmak üzerindeki köprülerden birinden atılmış olabileceğini değerlendiren JÖAK Sualtı Arama Timi, çalışmaları, köprü altlarında yoğunlaştırdı. Bölgenin coğrafi yapısını ve yol güzergâhlarını inceleyen tim, önceki gün çalışmalarını Karakeçili ilçesine bağlı Çeşnigir Köprüsü altında yoğunlaştırdı. Köprünün altına dalış yapan dalgıçlar, Sevgi Gülden Yalçıner’in cesedini 7 metre derinlikte buldu. Yalçıner’in tabanca ile öldürüldükten sonra cesedine telle 70 kilogram kaldırım taşları bağlanarak Kızılırmak’a atıldığı belirlendi. Ceset, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

MİRAS KAVGASINA KURBAN GİTTİ

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada Yalçıner’in, kardeşleriyle miras anlaşmazlığı yüzünden mahkemelik olduğu ve davanın son aşamaya geldiği belirlendi. Evli olduğu ancak eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen Yalçıner’i öldürmekle suçlanan kardeşleri Ş.G. ve Y.G., komşusu K.U. ile D.G. ve H.U. tutuklandı.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x