Siyaset

Ak Parti Merkez İlçe’de Muhammet Genç Güven Tazeledi

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı’nda kongre heyecanı yaşandı. Kongreye tek liste olarak giren mevcut başkan Muhammet Genç, merkez ilçenin yeniden başkanı seçildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı’nda kongre heyecanı yaşandı. Kongreye tek liste olarak giren mevcut başkan Muhammed Genç, merkez ilçenin yeniden başkanı seçildi.

KONGRE HEYECANI YAŞANDI

AK Parti’de kongre heyecanı başladı. Merkez İlçe Başkanlığı için hafta sonu kongre gerçekleştirildi. Kongreye tek liste olarak giren mevcut başkan Muhammed Genç, merkez ilçenin yeniden başkanı seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcıları Kurtcan Çelebi, Metin Bulut, İl Koordinatörü Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, parti yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.

YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda protokol konuşmaları yapıldı. AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, “Çok kıymetli dava arkadaşlarımız ve tüm partililerimizin katılımı ile 8. Olağan Merkez İlçe kongremizi gerçekleştirdik. Merkez İlçe Başkanımız Muhammet Genç ve yönetim kurulu arkadaşlarımı tebrik ediyor, kongremizin partimiz, ülkemiz, şehrimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi. Merkez İçe Başkanı Genç’te kendisine bu görevi layık gören herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Genç, kullanılan oylarla birlikte yeniden güven tazeledi.

akparti3.jpg

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x