Kültür Sanat

Kırıkkale’nin Tanıtımına Çağlar Yumuşak’tan Büyük Destek

Kırıkkale’nin tanınan ismi ve TRT’nin reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinin başarılı oyuncusu Çağlar Yumuşak, memleketine olan sevgisini yeni bir projeyle taçlandırıyor. Yumuşak, Kırıkkale'nin tanıtımını güçlendirmek ve şehrin güzelliklerini Türkiye’ye duyurmak amacıyla her ay bir sanatçı, oyuncu ya da şairi Kırıkkale’ye getirmeyi planlıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tanınan ismi ve TRT’nin reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinin başarılı oyuncusu Çağlar Yumuşak, memleketine olan sevgisini yeni bir projeyle taçlandırıyor. Yumuşak, Kırıkkale’nin tanıtımını güçlendirmek ve şehrin güzelliklerini Türkiye’ye duyurmak amacıyla her ay bir sanatçı, oyuncu ya da şairi Kırıkkale’ye getirmeyi planlıyor.

Yumuşak, bu önemli proje için çalışmalara başladığını belirterek, “Kırıkkalemizin tanıtımı için inşallah önümüzdeki aydan itibaren, Türkiye’de tanınan ve sevilen bir ismi ilimize davet edeceğim. Kırıkkale’nin doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerini daha geniş kitlelere tanıtmayı hedefliyorum. Niyet hayır, akıbet hayır,” ifadelerini kullandı.

Bu proje, şehrin kültürel ve turistik yönlerini daha görünür hale getirmeyi amaçlarken, Kırıkkale’yi ziyaret eden ünlü isimlerle büyük bir tanıtım atağı gerçekleştirilmesi bekleniyor. Kırıkkale halkı, bu anlamlı adım için Çağlar Yumuşak’a teşekkür ederken, şehrin Türkiye genelinde daha fazla tanınacağına dair umutlarını dile getiriyor.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x