Yaşam

Mehmet Demir’e Yeni Görev

Merkezi Esenyurt'ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, güncel günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platformu başkanlığına seçildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, güncel günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platformu başkanlığına seçildi.

2024 yılında şubat ayında Esenyurt İl Dernekler Birliği Üyesi Kırıkkale Kültürevi’nin Kurucu Başkanı olan ve 2010 yılından 2021 yılına kadar Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Mehmet DEMİR yapılan ilk genel kurulda İç Anadolu Platformu başkanı oldu. “DERNEKLER VE PLATFORMLAR SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE KURULMALIDIR” Esenyurt’ta yaşayan İç Anadolulu hemşerilerine olan sevginin platform kurmalarına başlama zamanı çizen Başkan Demir, “Bir dernek yada platform sağlam temeller üzerine kurulmalıdır. Bu temel; Fedakarlık, özveri, çıkar gözetimsiz kesimini kucaklayan sevgi, saygı hoşgörü ve özeleştiri üzerine kurulmuş bir temel olmalıdır. Aynı zamanda bu temel; şeffaf, istikrarı doğru atılım yapan, insanların gelecek beklentilerine yön veren, dayanışmayı, birlik, sosyal faaliyetlerde aktif rol oynamayı sağlayan bir temel olmalıdır. İşte Esenyurt’ta kurduğumuz İç Anadolu Platformu’nda tam da bu temeller üzerine kurulan bir sivil toplum örgütüdür. Platformumuz tüm hemşerilerimize ve çağdaşe hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x