Sağlık

Yüksek İhtisas Hastanesi’nde Temizlik

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nin daha hijyen koşullarda hizmet verebilmesi amacıyla temizlik ve bakım çalışmaları yapılıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nin daha hijyen koşullarda hizmet verebilmesi amacıyla temizlik ve bakım çalışmaları yapılıyor.

YOĞUN ÇABA VE GAYRET GÖSTERİLİYOR

Sağlık alanında vatandaş odaklı en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla çalışma gerçekleştiren Yüksek İhtisas Hastanesi’nde hummalı bir temizlik çalışması başladı. Görevli ekipler tarafından hastanenin her bölgesinde temizlik çalışması başlatıldı. Tuvaletler, koridorlar, insan popülasyonunun yoğun olduğu bölgeler, temizlik personelleri ekipleri tarafından yoğun bir çaba ve gayretle temizleniyor.

HİZMETLER AKSATILMIYOR

Çalışmaları yerinde inceleyen Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastane idarecilerinin katılımıyla, çalışmaları ve temizlik faaliyetleri yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. Albayrak, “Hastalarımızın daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda tedavilerinin yapılabilmesi, çalışanlarımızın da daha temiz ve güvenli ortamda çalışabilmeleri için, hastanemiz tüm birimlerinde temizlik çalışmalarımız, sağlık hizmetini aksatmayacak şekilde her gün ara vermeden yapılmaktadır” dedi.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x