Balışeyh

Balışeyh’te Uysal Altındağ Parkı hizmete girdi

Kırıkkale Balışeyh Şeyh Edebali Kültür Şenlikleri kapsamında, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altındağ adına inşa edilen park, görkemli bir törenle açıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Balışeyh Şeyh Edebali Kültür Şenlikleri kapsamında, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altındağ adına inşa edilen park, görkemli bir törenle açıldı.

Balışeyh Şeyh Edebali Kültür Şenlikleri çerçevesinde, ilçe merkezinde Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altındağ adına inşa edilen park, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Törende, Uysal Altındağ’ı temsilen Genel Başkan Yardımcısı Mürsel Öcal, Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen ve İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan bir araya geldi.

Açılışta konuşan Mürsel Öcal, “Genel Başkanımız Uysal Altındağ’ın isminin bu anlamlı parkta yaşatılmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu park, Türk Metal Sendikası’nın sadece işçilerine değil, topluma katkı sağlayan her yerde var!” dedi. Öcal, sendikanın toplum yararına projelere olan katkısının altını çizerken, parkın da bu anlayışın bir yansıması olduğunu belirtti.

altindag1.jpg

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen ise, “Böylesine önemli bir projeyi hayata geçirmenin ve ilçemize yeni bir sosyal alan kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Metal Sendikası’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı. Şen, parkın ilçedeki sosyal yaşamı canlandıracağını ve vatandaşlar için önemli bir buluşma noktası olacağını vurguladı.

Açılış töreninin ardından, merhum Türk Metal Sendikası eski Genel Başkanı Mustafa Özbek anısına yapılan hayrat da halkın hizmetine sunuldu. Bu hayrat, Özbek’in sendikacılık alanındaki katkılarına ve bıraktığı mirasa saygı duruşu niteliği taşıyor. Törende katılımcılar, parkın ve hayratın Balışeyh’in sosyal dokusuna katkıda bulunmasını umduklarını dile getirdi.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x