Balışeyh

Balışeyh’te Şenlik Var

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen’in öncülüğünde düzenlenen Şeyh Edebali Kültür Şenlikleri, 29 Eylül’de Balışeyh’i kültür ve sanatla buluşturacak.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
  • Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen’in öncülüğünde düzenlenen Şeyh Edebali Kültür Şenlikleri, 29 Eylül’de Balışeyh’i kültür ve sanatla buluşturacak.

PAZAR GÜNÜ ŞENLİK DÜZENLENECEK

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen’in öncülüğünde düzenlenen Şeyh Edebali Kültür Şenlikleri, 29 Eylül’de Balışeyh’i kültür ve sanatla buluşturacak. İlçenin tarihi ve kültürel zenginliklerini gözler önüne serecek olan şenliklerde, birbirinden renkli etkinlikler ve ünlü sanatçılarla dolu bir program hazırlandı.

ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR TOPLUYOR

Başkan Hilmi Şen, şenlikler için tüm vatandaşlara açık bir davette bulunarak, “Balışeyh’imizin köklü tarihini ve değerlerini hep birlikte yaşatacağımız bu özel etkinliğe herkesi bekliyoruz” dedi. Halkın büyük ilgisini çeken sosyal projelerle öne çıkan Başkan Şen, ilçeye kazandırdığı örnek çalışmalarla da takdir topluyor.

YÖRESEL STANTLAR YER ALACAK

Çocuk Etkinlikleri ve Yöresel Stantlar, Mehter Gösterisi, Kırıkkale Üstatlar Topluluğu’nun Sahne Performansı, Şiir Dinletileri, Protokol Konuşmaları ve Plaket Töreni, Ünlü Sanatçılar Eşliğinde Konserlerin yer alacağı şenlik renkli sahnelere tanık olacak. Başkan Şen, şenliğin Balışeyh’in tanıtımına büyük katkı sağlayacağını vurgularken, etkinliklerde kamu kaynağı kullanılmayacağını ifade etti. Şenliğe Balışeyhli vatandaşların yanı sıra çevre il ve ilçelerden de yoğun katılım bekleniyor.

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x