Keskin

Keskin’de Yıllardır Akmayan Çeşme Yeniden Hayat Buluyor

Keskin ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan ve 1957 yılında restore edilerek yıllarca Keskinlilerin tatlı su ihtiyacını karşılayan tarihi çeşme, tam 5 yıldır akmıyordu.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
  • Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan ve 1954 yapılan ve daha sonra restore edilerek yıllarca Keskinlilerin tatlı su ihtiyacını karşılayan tarihi çeşme, tam 5 yıldır akmıyordu. Keskinli vatandaşların uzun zamandır tekrar hizmete açılmasını talep ettiği bu çeşme için nihayet çalışmalar başladı. Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, yıllardır akmayan çeşmenin yeniden su vermesi için harekete geçtiklerini belirtti.

Başkan Cönger yaptığı açıklamada, *“İlçemiz Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan tatlı su çeşmesi için çalışmalarımız devam etmekte olup, en kısa sürede hemşehrilerimizin kullanabilmeleri için çeşmemize su verilecektir”* dedi.

Keskinli vatandaşlar ise uzun süredir yapılmayan hizmetlerin seçimlerden kısa bir süre sonra hayata geçmesinden memnun olduklarını ifade ederek, ilçede gözle görülür hizmetlerin başlaması nedeniyle Belediye Başkanı Ekmel Cönger’e teşekkür etti. Yıllardır hasretle beklenen bu çeşmenin yeniden akacak olması, mahalle sakinleri arasında sevinçle karşılandı.
Bir 1 kişi görseli olabilirFotoğraf açıklaması yok.

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x