Asayiş

Karakeçilide Yankesiciler Emeklinin Parasını Aldı

Karakeçili'de yaşanan yankesicilik olayında, 67 yaşındaki emekli bir vatandaşın cebinden çalınan 7 bin lira, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün hızlı müdahalesiyle kurtarıldı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
  • Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili’de yaşanan yankesicilik olayında, 67 yaşındaki emekli bir vatandaşın cebinden çalınan 7 bin lira, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hızlı müdahalesiyle kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre; Karakeçili Halk Pazarı’nda alışveriş yapan C.Y., farkında olmadan etrafını saran 4 şüphelinin cebindeki parayı çaldığını alışveriş sonrası fark etti. Hemen Karakeçili İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran C.Y.’nin şikayeti üzerine harekete geçen ekipler, güvenlik kameraları ve vatandaşların ifadeleri doğrultusunda yankesicilik olayını gerçekleştiren şüphelileri tespit etti. Yapılan incelemelerde, şüphelilerin bir araçla olay yerinden uzaklaştığı belirlendi. Polis ekipleri, zanlıların kaçış güzergâhını hızlı bir şekilde tespit ederek, Köprüköy yakınlarında düzenledikleri operasyonda K.K. (29), T.K. (22), M.K. (37) ve S.E.N. (40)’yi çaldıkları paralar ile birlikte yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x