Keskin

Çipi Deresi Köyünde Köylüler Muhtar’a Tepki Gösterdi

Keskin ilçesi Çipi Deresi köyünde meydana gelen sel felaketinin ardından yaralar sarılmaya çalışılırken, köy muhtarının tutumu köylülerin tepkisine neden oldu.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
  • Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin ilçesi Çipi Deresi köyünde meydana gelen sel felaketinin ardından yaralar sarılmaya çalışılırken, köy muhtarının tutumu köylülerin tepkisine neden oldu. Selin etkisiyle yolların kapandığı bölgede, yüzde 73 engelli raporu bulunan hasta çocuk Hakan Olcar’ın ailesi, ilk günden itibaren muhtara başvurarak yolların açılmasını istedi. Ancak muhtarın bu talebi göz ardı ederek önceliği başka yollara verdiği iddia ediliyor.

Sel Felaketinin Ardından Çipi Deresi’nde Kriz: Muhtarın Önceliği Kendi Bağ Evi mi?
Köylüler, muhtarın araçları ve iş makinelerini alarak ilk kendisine oy verenlerin yolunu açtırdığını ve hatta il özel idare ekibiyle birlikte kendi bağ evinin yolunu öncelikli olarak açtırdığını ifade ediyor. Üç gündür hastalarının durumunu yetkililere iletmeye çalışan aile, “Her gün orayı burayı arayarak yalvarıyorum, hastam var, ulaşım yok” diyerek çaresizliklerini dile getirdi.

Köylüler isyan ediyor: “Buradan daha kötü bir yer yok!”
Üç gündür yollarının açılmasını bekleyen köylüler, muhtarın tutumunu ağır bir şekilde eleştiriyor. Sel felaketinin ardından köyün en kötü durumda olan bölgelerinden birinde yolların hala açılmamış olması, vatandaşların sabrını taşırdı. Köyde birçok kişinin mağdur durumda olduğunu belirten köylüler, yetkililerin bir an önce bu duruma müdahale etmesini bekliyor.

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x