Manşet

Şehit Annelerinden Jandarmaya Gözleme İkramı

Kırıkkale'de yaşanan anlamlı bir buluşma, hem gözlere hem de gönüllere dokunarak unutulmaz anlar yaşattı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de yaşanan anlamlı bir buluşma, hem gözlere hem de gönüllere dokunarak unutulmaz anlar yaşattı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Şehit anneleri, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, kendi elleriyle hazırladıkları gözlemeleri jandarma personeliyle paylaştı. Bahçede kurulan sofrada şehit annelerinin sıcak el sıcağı, jandarmanın yüreğine işlerken, zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Bir şehit annesi, “Jandarmadaki herkes benim yavrum onlar için elimden geleni yapmak isterim. Onlar yedikçe benim evladım yemiş gibi hissettim” diyerek duygularını ifade etti. Jandarma personeli de bu anlamlı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, şehit annelerine teşekkür etti.

ONLARIN HEPSİ BENİM EVLADIM

Kırıkkale’de bulunan şehit anneleri, İl Jandarma Komutanlığında görev yapan personeli ziyaret ederek, kendi elleriyle bahçede yaptıkları gözlemeleri ikram ettiler. Şehit anneleri ile birlikte hoşça vakit geçiren jandarma zaman zaman duygulu anlara da şahit oldu. Annelerden biri “Jandarmadaki herkes benim yavrum onlara ellerimle bir şeyler yedirmek benim için mutluluktur. Onlar yedikçe benim evladım yemiş gibi hissettim” diyerek duygularını ifade etti.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x