Spor

Daltonlar Taraftar Grubu, 10. Yılında İsim Değişikliğine Gitti

2014 yılında kurulan ve bugüne kadar Daltonlar adıyla bilinen taraftar grubu, 10. yılında önemli bir karara imza atarak isim değişikliğine gitti. Taraftar grubu, üyeleriyle yaptığı istişareler sonucunda isminin artık "Şehr-i Kale" olacağını açıkladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2014 yılında kurulan ve bugüne kadar Daltonlar adıyla bilinen taraftar grubu, 10. yılında önemli bir karara imza atarak isim değişikliğine gitti. Taraftar grubu, üyeleriyle yaptığı istişareler sonucunda isminin artık “Şehr-i Kale” olacağını açıkladı.

10 Yıllık Yolculukta Büyük Değişim
Daltonlar, kuruldukları günden bu yana bağlı oldukları takımın her zaman yanında olan, tribünlerdeki coşku ve bağlılıklarıyla tanınan bir taraftar grubu olarak biliniyordu. Ancak grup üyeleri, 10. yıllarında yeni bir başlangıç yapmak amacıyla isim değişikliğine gitme kararı aldı. Grubun yeni ismi “Şehr-i Kale”, şehre olan bağlılık ve kale gibi sağlam bir duruşu simgeleyen anlamıyla dikkat çekiyor.

Başkan Eray Ünver’den Açıklama
Taraftar grubunun başkanı Eray Ünver, yaptığı yazılı açıklamada isim değişikliğine ilişkin şu ifadelere yer verdi:”2014 yılında Daltonlar adıyla kurulan taraftar grubumuz, 10. yılımızda grup üyelerimizle aldığımız ortak karar ile grubumuzun ismini değiştirme kararı almıştır. Grubumuzun yeni ismi Şehr-i Kale olmuştur. Yeni ismimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.”Ünver, isim değişikliği kararının grubun kimliğini daha iyi yansıtacağına inandıklarını belirtti. Şehr-i Kale adıyla daha güçlü bir yapı kuracaklarını ve taraftar grubunun misyonunu sürdürmeye devam edeceklerini vurguladı.

Şehrin Takımıyla Omuz Omuza
Şehr-i Kale taraftar grubu, yeni ismiyle de şehirlerini temsil eden futbol takımının en büyük destekçisi olmaya devam edecek. Tribünlerdeki enerjilerini ve tutkularını aynı şekilde sürdürmeyi amaçlayan grup, aynı zamanda şehir kültürünü ve ruhunu yaşatmak için yeni projelerle taraftar camiasında daha aktif bir rol oynamayı hedefliyor.

Tribün Kültürüne Yeni Bir Soluk
Şehr-i Kale, hem tribün kültürüne hem de şehre yeni bir soluk getireceğine inanıyor. Şehrin takımı için büyük bir motivasyon kaynağı olan taraftar grubunun yeni ismiyle de aynı coşkuyu devam ettirmesi bekleniyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x