Manşet

Kapulukaya Barajı’nda Korku Dolu Anlar (VİDEO-HABER)

Kırıkkale'nin Karahmetli Köyü'nde bulunan Kapulukaya Baraj Gölü'nde piknik yaparken tekneyle açılan iki genç bayan, akıntıya kapılarak gölde mahsur kaldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Karahmetli Köyü’nde bulunan Kapulukaya Baraj Gölü’nde piknik yaparken tekneyle açılan iki genç bayan, akıntıya kapılarak gölde mahsur kaldı.

Bahşılı ilçesine bağlı Karaahmetli köyünde yer alan Kapulukaya Baraj Gölü, hafta sonu piknik yapmak için giden ailelerin korku dolu anlarına sahne oldu. Piknik sırasında tekneyle göle açılan Fatmanur Uçan (23) ve Melike Azra Uçan (18), aniden kuvvetlenen akıntının etkisiyle gölde mahsur kaldı.

Genç bayanlar, kontrolünü kaybettikleri teknenin hızla sürüklendiğini fark edince, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım talep etti. İhbarın ardından harekete geçen jandarma ve Kırıkkale Belediyesi Su Altı Kurtarma ekipleri, olay yerine hızla ulaştı. Ekiplerin dikkatli ve koordineli çalışması sonucunda, akıntıya kapılan iki bayangöl güvenli bir şekilde kurtarılarak kıyıya çıkarıldı.Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, Fatmanur ve Melike Azra Uçan’ın sağlık durumlarının iyi olduğu tespit edildi. Yaşanan bu tehlikeli anlar, bölgedeki vatandaşlar tarafından da yakından takip edildi.Kırıkkale’deki ilgili birimler, vatandaşları göl ve baraj çevresinde tedbirli olmaları konusunda uyarıyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x