Eğitim

Keskin’de Öğretmenler Maaş Alamadı

Keskin ilçesinde görev yapan öğretmenler, bu ay maaşlarını hesaplarına yatmadı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin ilçesinde görev yapan öğretmenler, bu ay maaşlarını hesaplarına yatmadı.
Ziraat Bankası’ndan maaşlarını çeken öğretmenler, her ayın 15’inde hesaplarında bekledikleri parayı bulamayınca büyük bir şok yaşadı. Banka şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmamış olması, maaşlarını alamayan öğretmenlerin tepkisini daha da artırdı.

Maaş günü geldiğinde banka hesaplarında bekledikleri paranın olmadığını gören öğretmenler, ilk etapta teknik bir aksaklık olabileceğini düşündü. Ancak günün ilerleyen saatlerinde ne banka ne de milli eğitim yetkililerinden herhangi bir bilgilendirme gelmemesi, belirsizliği ve gerginliği tırmandırdı. Öğretmenler, maaşlarının neden yatmadığını merak ediyor ve yetkililerden acilen bir açıklama bekliyor.

Birçok öğretmen, konuyla ilgili olarak gerek bankayla gerekse ilçe milli eğitim müdürlüğüyle iletişime geçmeye çalıştı, ancak henüz sorunun kaynağına dair net bir bilgi elde edilemedi. Öğretmenler, mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini talep ediyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x