Manşet

Hemşehrimiz Cumhuriyet Savcısı Uyar’a Yeni Görev

Türkiye'de 5 Adet bulunan Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Eğitim Merkezleri en büyüğü olan Ord. Prof. Dr. Sulhi Dönmezer İstanbul Eğitim Merkezi Kırıkkaleli Cumhuriyet Savcısı Mustafa Hakan Uyar'a Emanet Edildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’de 5 Adet bulunan Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Eğitim Merkezleri en büyüğü olan Ord. Prof. Dr. Sulhi Dönmezer İstanbul Eğitim Merkezi Kırıkkaleli Cumhuriyet Savcısı Mustafa Hakan Uyar’a Emanet Edildi.

Ord. Prof. Dr. Sulhi Dönmezer İstanbul Eğitim Merkezi’nin başına Kırıkkaleli hemşehrimiz Cumhuriyet Savcısı Mustafa Hakan Uyar getirildi. Adalet sisteminde üstlendiği görevlerle adından söz ettiren Uyar, bundan sonra ceza infaz kurumlarının ve tutukevleri personelinin eğitim faaliyetlerini koordine edecek.

Bu önemli atama, hem Kırıkkale’deki adalet camiasında hem de Türkiye genelinde memnuniyetle karşılandı. Uyar, tecrübesi ve disipliniyle ceza infaz kurumlarındaki eğitim süreçlerinde önemli değişiklikler yapacağına dair sinyaller veriyor. Özellikle, personelin eğitim seviyesinin artırılması ve modern infaz yöntemlerinin yaygınlaştırılması konusunda ciddi adımlar atılması bekleniyor.Yeni görevinde haber71.net olarak sayın Cumhuriyet Savcımız Mustafa Hakan Uyar’a başarılarının devamını diliyoruz.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x