Siyaset

Öztük Vatandaşlar İle Buluştu

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, talep ve sorunları dinlemek için halkla buluşmaya devam ediyor. 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, talep ve sorunları dinlemek için halkla buluşmaya devam ediyor.

Kırıkkale’de vatandaşlarla buluşan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk  problemlerini dinleyip vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Halil Öztürk,  ”Vatandaşlarımızın güvenine ve sevgisine layık olacağız” dedi.Ziyaretleri esnasında vatandaşlarla çay içen MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk sorunları dinledi. Çarşı esnafı ve vatandaşlarla buluşan Halil Öztürk ziyarette vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk; Esnafımıza hayırlı işler diliyor, vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Onların güvenine ve sevgisine layık olacağız. Her daim biriz, beraberiz. Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin gönül sıcaklığıyla Kırıkkale sevdasının iklimindeyiz. Üstat Neşet Ertaş’ın dediği gibi kalpten kalbe yollar kurduk, tatlı dile güler yüze doyamadık” ifadelerine yer verdi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x