Balışeyh

Balışeyh Belediyesi’nden Servis Hizmeti

Balışeyh İlçesinde, her alanda önemli hizmetler devam ediyor. Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, yeni eğitim ve öğretim dönemi kapsamında okul servisi hizmeti sunacaklarını söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh İlçesinde, her alanda önemli hizmetler devam ediyor. Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, yeni eğitim ve öğretim dönemi kapsamında okul servisi hizmeti sunacaklarını söyledi.

GÜVENLİ ŞEKİLDE OKULA TAŞIYACAĞIZ

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kaldı. Uyum sürecinin devam ettiği bu haftada, öğrenci ve velilerin sorun yaşamaması anlamında Balışeyh Belediyesi, anlamlı bir projeye daha imza attı. Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, çocukların güvenli ve konforlu bir şekilde okula ulaşmalarını sağlamak amacıyla belediye tarafından restore edilen yeni araçların hizmete gireceğini açıkladı.

BİZİM BALIŞEYH’E SÖZÜMÜZ VAR

Servis kaydı yaptırmak isteyen velilerin, Balışeyh Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne şahsen başvuru yapmalarının yeterli olacağı belirtildi. Başkan Şen, bu hizmetin Balışeyh halkı ve çocuklarının eğitim hayatına katkı sağlayacağını ifade ederek, tüm velilere duyuruda bulundu.

Şen, “2024-2025 Eğitim Öğretim yılında çocuklarımızın okul servislerini yeniden restore ettiğimiz araçlarımızla biz karşılıyoruz. Kayıt yaptırmak isteyenler belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne şahsen müracaat etmeleri yeterli olacaktır” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x