Asayiş

Kırıkkale’de 2.800 Sentetik Hap Ele Geçirildi

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik düzenledikleri operasyonla büyük bir başarıya imza attı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik düzenledikleri operasyonla büyük bir başarıya imza attı. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

Operasyon sonucunda, toplam 2.800 adet sentetik hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Y.C.A., M.S.B., R.Ş., Y.E.K. ve M.D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kırıkkale’de uyuşturucu madde satıcılarına karşı yürütülen bu kararlı mücadele, vatandaşlar arasında takdirle karşılandı.Emniyet yetkilileri, kentte uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının aralıksız devam edeceğini ve sokak satıcılarına geçit verilmeyeceğini belirtti.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x