Manşet

MKE’nin Yükselen Yıldızı Yerli ve Milli Gücümüz DENİZHAN

Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE), Genel Müdür İlhami Keleş'in liderliğinde savunma sanayimizde adeta devrim niteliğinde başarılara imza atıyor. Keleş’in yönetiminde, MKE AŞ, sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde de savunma teknolojileri alanında öne çıkan bir güç haline geldi. Son dönemde yapılan yatırımlar ve yenilikçi projeler, MKE’nin uluslararası arenada parlamasına olanak tanıdı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE), Genel Müdür İlhami Keleş’in liderliğinde savunma sanayimizde adeta devrim niteliğinde başarılara imza atıyor. Keleş’in yönetiminde, MKE AŞ, sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde de savunma teknolojileri alanında öne çıkan bir güç haline geldi. Son dönemde yapılan yatırımlar ve yenilikçi projeler, MKE’nin uluslararası arenada parlamasına olanak tanıdı.

MKE’nin Yükselen Yıldızı: Yerli ve Milli Gücümüz DENİZHAN Deniz Topu

Bu başarının en yeni simgelerinden biri, tamamen yerli ve milli imkanlarla geliştirilen *DENİZHAN Deniz Topu* oldu. Sadece 12 ay gibi kısa bir sürede Ar-Ge çalışmaları tamamlanan bu ileri teknoloji ürünü, kara ve deniz kabul testlerini başarıyla geçerek seri üretime alındı. 17.000 parçadan oluşan ve yüksek hassasiyetle tasarlanan *DENİZHAN*, savunma sanayimizdeki mühendislik kabiliyetinin bir yansıması olarak öne çıkıyor.

İlk olarak *Burak sınıfı karakol gemisi TCG BEYKOZ (F-503)’a entegre edilen bu modern silah sistemi, standart mühimmat ile 16 km, arttırılmış menzilli mühimmat ile 20 km’ye kadar etkili menzil sunarak Türkiye’nin denizlerdeki caydırıcı gücünü katbekat artıracak. Modern savaş koşullarına uygun teknolojisi ve üstün performansıyla **DENİZHAN*, sınıfının en iyisi olmaya aday gösteriliyor.

İlhami Keleş’in vizyoner yönetimi altında, MKE, yerli ve milli üretimde dünya standartlarını yakalayan bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. *DENİZHAN* gibi projeler, MKE’nin sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın dikkatini çektiğini ve uluslararası savunma sanayinde önemli bir aktör haline geldiğini kanıtlıyor. Genel Müdür İlhami Keleş’in kararlı liderliği sayesinde, MKE AŞ’nin gelecekte de daha pek çok yenilikçi projeye imza atacağı ve Türkiye’nin savunma sanayinde öncü rolünü sürdüreceği şüphesiz.

MKE'nin Yükselen Yıldızı Yerli ve Milli Gücümüz DENİZHAN - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
MKE’nin Yükselen Yıldızı Yerli ve Milli Gücümüz DENİZHAN – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
MKE'nin Yükselen Yıldızı Yerli ve Milli Gücümüz DENİZHAN - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
MKE’nin Yükselen Yıldızı Yerli ve Milli Gücümüz DENİZHAN – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Operasyon Hava savunma harbi
Su üstü harbi
Kara bombardımanı
Atım Hızı 80 atım/dk (maksimum)
Atıma Hazır 80 adet
Mühimmat
Ağırlık (mühimmatsız) 7500 kg
Drisa Limiti ±360° (Slip Ring ile)
İrtifa Limiti -15°/+85°
Drisa Hızı / İvmesi 60-65°/s / 72°/s²
İrtifa Hızı / İvmesi 35-40°/s / 72°/s²
Menzil 16 km (standart mühimmat ile) 20 km (artırılmış menzilli mühimmat ile)
Kupola (taret) Radar kesit alanı azaltılmış
Kontrol Konsolu Dijital
Namlu Soğutma Deniz Suyu (Yıkama tatlı su ile)
Güç Gereksinimi 440V, 3 Faz, 60Hz
115V, 2 Faz, 60Hz

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x