Manşet

Hacılar Kasabası’ndan Örnek Uygulama

Hacılar Beldesi Belediye Başkanı Osman Erdoğan, belde çiftçilerinin ürettiği karpuzları satın alarak kasaba halkına ücretsiz dağıttı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hacılar Beldesi Belediye Başkanı Osman Erdoğan, belde çiftçilerinin ürettiği karpuzları satın alarak kasaba halkına ücretsiz dağıttı.

VATANDAŞ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Başkan Erdoğan’ın girişimiyle gerçekleştirilen bu etkinlik, hem çiftçileri desteklemeyi hem de vatandaşların yaz mevsiminde serinleyebilmelerini sağlamayı amaçladı.Kasaba merkezinde bulunan Şehit Aydın Çopur Bilal’i Habeşi ve Merkez Camii’nde belediye personeli tarafından gerçekleştirilen dağıtımda, kasaba halkı yoğun ilgi gösterdi.

ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez meyvesi olan karpuzun ücretsiz olarak halkla buluşturulması, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.Başkan Erdoğan, bu tür sosyal yardımlarla hem üreticilerin emeklerini değerlendirmeyi hem de toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.”Çiftçilerimizin ürettikleri ürünleri alarak hem onların emeğini karşılıksız bırakmıyor hem de halkımıza bu ürünleri ulaştırarak katkı sağlıyoruz,” diyen Erdoğan, beldenin refahını artırmaya yönelik çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

s2s2.jpg

787.jpg

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x