Manşet

Yaz Kur’an Kurslarında Futbol Finali

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Gençlik Koordinatörlüğü organizasyonunda, üç haftadır devam eden Kur'an kursları arası futbol turnuvası sona erdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından “Gençliğe Değer” projesi kapsamında Gençlik Koordinatörlüğü organizasyonunda, üç haftadır devam eden Kur’an kursları arası futbol turnuvası sona erdi.

Yaz Kur’an Kurslarında Futbol Finali - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaz Kur’an Kurslarında Futbol Finali – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Kırıkkale Etiler Olimpik Arena Halı Sahası’nda düzenlenen turnuvada son dörde kalan Bağlarbaşı Merkez Camii, Yaylacık Camii, Sanayi Camii ve Esentepe Camii Kur’an Kursları şampiyonluk için mücadele etti. Öğrencilerin, velilerin ve hocaların yoğun ilgi gösterdiği turnuvayı Bağlarbaşı Merkez Camii Kur’an Kursu kazanarak şampiyon oldu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Şampiyon takımı sırasıyla Yaylacık Camii Kur’an Kursu ikinci, Sanayi Camii Kur’an Kursu üçüncü ve Esentepe Camii Kur’an Kursu dördüncü olarak tamamladı.Turnuva sonunda dereceye giren takımlara İl Müftümüz Mustafa Topal tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi. İl Müftümüz Mustafa Topal turnuvaya katılan emeği geçen herkese teşekkür edip öğrencilere başarılar diledi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x