Balışeyh

Balışeyh’te Eski İtfaiye Aracı Yeniden Hayata Döndü!

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, müjdeli bir haberle vatandaşları sevindirdi. Uzun süredir atıl vaziyette bulunan ikinci itfaiye aracı, Başkan Şen'in girişimleriyle yeniden envantere eklendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, müjdeli bir haberle vatandaşları sevindirdi. Uzun süredir atıl vaziyette bulunan ikinci itfaiye aracı, Başkan Şen’in girişimleriyle yeniden envantere eklendi.

GEREKEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

Başkan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesinde vatandaş odaklı çalışmalarımız devam ediyor. Garajda kaderine terkedilmiş olan atıl vaziyetteki ikinci itfaiye aracımızı da envanterimize ekledik çok şükür. Bu güzel ilçe için öncelikle allah güç verdikçe sonra sizler yanımızda oldukça daha çok güzel şeyler yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun. (eski halinden bir kaç kareyi fotoğrafların sonuna ekledik)”

baliseyh’te-eski-itfaiye-araci-yeniden-hayata-dondu!
Balışeyh’te eski itfaiye aracı yeniden hayata döndü! – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

HEP BİRLİKTE MÜCADELE VERİYORUZ

“Paylaşımda, itfaiye aracının eski halinden kareler de yer aldı. Vatandaşlar, Başkan Şen’in bu çalışmasını takdir ederek yorumlarda teşekkürlerini ilettiler. Balışeyh’te vatandaş odaklı çalışmaların devam edeceğini ifade eden Başkan Şen, “Allah güç verdikçe, sizler yanımızda oldukça daha çok güzel şeyler yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x