Genel

Dedelioğlu aday adaylığını açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MD MEDYA – Başkan Dedelioğlu, yapılan yatırımlarla ilçenin şehir görünümünü kazanmasına yönelik alt yapı, üst yapı ve istihdama yönelik çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü dile getirdi.   

AK Parti’den yeniden aday adayı olduğunu söyleyen Dedelioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 “Bugün seçilmiş gibi hiçbir zaman halkımızın yanından ayrılmadık, hizmet etmeye devam ettik. Nerede bir cenaze var, nerede bir hasta ziyareti var, vatandaşımızla hep beraber olduk. Bugün itibariyle Balışeyh’te sizin de bildiğiniz gibi çok ciddi yatırımlar var. Balışeyh’te büyük bir alanda revizyon çalışması yapıyoruz. Balışeyh’in bir kimliği olacak, neresi toplu konut alanı, neresi ticaret alanı, neresi savunma sanayi bunları belirledik.

Balışeyh’in hiçbir sorunu hiçbir derdi yok. . İlçemizde 2 etap Toki bitti hemşerilerimiz oturuyor.3. etap Toki için müracaatlarımızı yaptık. Doğalgazı tüm mahallemize verdik. Almayan mahallemiz kalmadı. Doğalgazın tahrip ettiği yerleri tekrardan kilit parke ile yapıyoruz. Cumhuriyet meydanımız bitti. Şuan meydanın yanında taziye evimizi yapıyoruz. Borcumuz yok ,geriye dönük borçların hepsini ödedik. Personele olan borcumuzu ödedik.2024 yılında tekrardan sözleşme yaparak maaşlarda artış olacak. Vatandaşlarımıza benimle görüşmeleri için randevu vermiyor, kapımız açık isteyen herkes 7/24 benimle ister makamda ve mekan dışında telefonla görüşüyor. Su sorunumuz yok. Bu sene hiç su sıkıntısı çekmedik. Bizler çalışmalarımıza devam ediyoruz tekrardan Başkanlık için aday adayıyım. Allah nasip ederse ilçemize getireceğimiz birçok yatırımlarımız olacak’’ dedi.

 

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x