Eğitim

Öğrencileri Sağlığı Her Şeyden Önce Gelir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversite Merkez Yemekhanesi’nde öğrencilerle birlikte yemek yedi ve öğrencilerin günlük olarak yemeklerinin yapıldığı yemekhane mutfağında incelemelerde bulundu. Ziyarette Rektör Aslan’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci eşlik etti.

HABER: TAHİR ERDEM

Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Kenan Ersan ve yemekhane personeli ile birlikte mutfağı gezdi. Yemekhanenin genel işleyişi, mekan ve gıda hijyeninin sağlanması konularında yetkili personelden bilgi alan Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, öğrenciler ile yemek yedi ve sohbet etti.

Öğrencilerin Üniversite ile ilgili talep ve düşüncelerini dinleyen, sorularını cevaplayan Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, eğitim-öğretim faaliyetlerinin en iyi şekilde devam etmesi için gerekli çabayı gösterdikleri gibi öğrencilerin beslenme ihtiyacını da kampüsümüz içerisinde sağlıklı ve güvenilir bir şekilde karşılamaya büyük önem verdiklerini belirtti.

Rektör Aslan, öğrencilerin maddi ve manevi huzurunun, sağlıklarının her şeyden önce geldiğini ve bu konuda zaaf gösterilemeyeceğini ifade etti.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu